Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Дієти та харчування

Дієти та харчування

Корисні для жінок продукти

Якось мені на очі потрапила стаття про знаменитості, яка стверджувала, що своєю красою і молодістю вона зобов’язана певних продуктів. Вона протягом усього життя регулярно вживає і саме вони допомагають їй залишатися активною, свіжою і молодий. Я взяла її поради на озброєння, хоча і доповнила ще кількома пунктами. Отже, основні продукти, …

Read More »

Вітамін А шукайте у фруктах кольору золота.

Відсутність масла в раціоні солдатів Першої світової війни призвело до того, що у багатьох з них розвинулась очна патологія. Дослідження вчених показало, що саме у вершковому маслі і курячому жовтку міститься особлива речовина, необхідне для росту і зору. Це речовина розчинна жир «А»-фактор — був одним з перших відкритих вітамінів, …

Read More »

Італійська дієта для схуднення Farfalla

Farfalla або «Метелик» – одна з найпопулярніших дієт серед мешканок Мілана. Згідно з результатами опитування, що проводилося одним модним журналом, ця дієта для схуднення використовувалася кожної 5-ої мешканкою міста хоча б раз у житті. Ця італійська дієта отримала саме таку назву у зв’язку з тим, що дарує відчуття абсолютної легкості. …

Read More »

Вітамін В1: міцна пам’ять до глибокої старості

Любов людини до хлебушку з часів неоліту пояснюється зовсім не бажанням заглушити свій голод, а тим оптимізму, який він відчуває кожен раз, куштуючи свіжу окраєць. Пояснюється це високим вмістом в хлібі вітаміну В1, що вчені іменують не інакше як зарядом оптимізму. І попереджають: дефіцит вітаміну В1 може стати причиною дратівливості, …

Read More »

Що таке транс-жири і які захворювання вони провокують?

У фахівців в області правильного харчування одна лише згадка про транс-жири може викликати тремтіння. Все це тому, що вони знають, яку небезпеку для здоров’я людини несуть так звані погані жири. Згідно з результатами численних досліджень на цю тему, вживання продуктів з високим вмістом транс-жирів провокує розвиток ожиріння, цукрового діабету і …

Read More »

Корисні властивості насіння. Насіння здоров’я

Про користь насіння для здоров’я ходять легенди. Що таке насіння? Це те, з чого виростає рослина, а значить, вони містять «стартовий набір» корисних речовин, необхідних для повноцінного зростання рослини. Концентрації таких речовин виправдовують корисні властивості насіння для здоров’я. Якщо Ви не можете визначитися, які насіння здоров’я включити в свій раціон, …

Read More »

Дієта Хейлі Помрой для прискорення метаболізму

Хто не мріє смачно харчуватися і це втрачати зайву вагу? Насправді це цілком можливо. Дієта, розроблена дієтологом Хейлі Помрой обіцяє втрату 10 кг всього за 1 місяць, при цьому Ви не відчуєте поневірянь і голоду. Заінтриговані? Дізнайтеся у статті все про дієти для прискорення метаболізму Хейлі Помрой. Дієта Хейлі Помрой …

Read More »

Неправильне харчування — причина печії.

«А в грудях прям жже, наче жар геть з печі проковтнула!» — нарікала героїня фільму «Любов і голуби» Надюха Кузякіна. Втім, подібний стан можна випробувати під час не тільки душевних мук, але і раптово настигшей печії, яка, за скромними оцінками фахівців, мучить близько 20-30 % населення земної кулі. Назавжди розпрощатися …

Read More »

Розвантажувальний день — шлях до молодості.

Засновник наукової геронтології Ілля Мечников вважав: процес старіння починається з того моменту, коли з-за неповноцінного перетравлення їжі організм перестає встигати виводити швидко накопичуються шкідливі елементи. Відбувається це непомітно: день у день, організм накопичує жири, а разом з ними — і шкідливі речовини, що призводить спочатку до появи зайвої ваги, а …

Read More »

Швидкі вуглеводи. Повільні вуглеводи. Рівень цукру в крові

Швидкі вуглеводи – що це і в яких продуктах вони містяться? Прості вуглеводи також називають швидкими або швидкодіючими вуглеводами. Вони складаються з: крохмалю; целюлози; цукру. у результаті цього вони здатні швидко підвищувати рівень цукру в крові після їх вживання. Швидкі вуглеводи складаються з простих цукрів, вони легко розпадаються або перетравлюються …

Read More »