Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Дієти та харчування / Італійська дієта для схуднення Farfalla

Італійська дієта для схуднення Farfalla

Farfalla або «Метелик» – одна з найпопулярніших дієт серед мешканок Мілана. Згідно з результатами опитування, що проводилося одним модним журналом, ця дієта для схуднення використовувалася кожної 5-ої мешканкою міста хоча б раз у житті. Ця італійська дієта отримала саме таку назву у зв’язку з тим, що дарує відчуття абсолютної легкості. Дізнайтеся у статті про основні принципи харчування при дотриманні італійської дієти для схуднення Farfalla.

У цій італійської дієті для схуднення використовуються лише продукти, які популярні в Італії. До таких належать болгарський перець, томати, салат Латук, сир Пармезан, яловичина, оливки і оливкова олія і т. д. Ці продукти з Італії володіють багатим смаком, тому процес схуднення буде приносити лише задоволення.
До речі, італійська дієта не складається з складних рецептів, все гранично просто – смачна, легка їжа. Завдяки такому харчуванню у Вас з’явиться більше вільного часу, адже кулінарна обробка зведена до мінімуму.

Італійська дієта Farfalla: меню на 6 днів

Перший день

Сніданок – тушкована або відварна яловичина (70г) 2 томата;

Обід – спаржева квасоля відварна (10 стручків), оливки (8 шт.);

Вечеря – болгарський перець (3 шт.), 6 нарізаних листя салату Латук, приправлені двома краплями лимона і ложкою оливкової олії.

Другий день

Сніданок – солодкі апельсини або персики (2 шт);

Обід – запечене куряче філе (70 г), 4 листи салату латук, 3 столові ложки тертого пармезану;

Вечеря – жменя мигдалевих горіхів, 1 червоне яблуко.

Третій день

Сніданок – 150 г Ваших улюблених ягід;

Обід – салат «Macedonia». Для того щоб приготувати одну порцію цієї страви, слід нарізати ківі, яблуко і грушу, фрукти перемішати і залити їх апельсиновим соком;

Вечеря – філе тріски або іншої білої риби (50 г), запечене в духовці.

Четвертий день

Сніданок – волоські горіхи (2 шт.), синій виноград в кількості однієї невеликої грона;

Обід – порція спагетті з твердих сортів пшениці з 1 столовою ложкою томатної пасти;

Вечеря – відварна яловичина (80 г), 2 огірка.

П’ятий день

Сніданок – жменя мигдалевих горіхів, натуральний йогурт;

Обід – м’ясо, тушковану разом з овочами. Це блюдо для італійської дієти, яке називається Bollito Misto, дуже просто готувати – досить загасити яловичину або телятину з петрушкою, помідорами та болгарським перцем на маленькому вогні;

Вечеря – порція того ж страви, що було приготоване на обід.

Шостий день

Сніданок – апельсиновий сік (1 стакан);

Обід – відварений рис (70 г), куряче яйце;

Вечеря – третина стиглого ананаса.

Вже на третій день дотримання італійською дієти для схуднення виникає почуття бездоганної легкості.