Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Кижуч в духовці — рецепт з фото

Кижуч в духовці — рецепт з фото

Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв.

Напевно, коли ви вперше зустрілися з цією рибою, відразу виникло питання, а як приготувати смачно кижуч в духовці. Я вже навчилася, адже червона риба продукт не з дешевих, а от від рецепту кижуча в духовці залежить багато чого.

Інгредієнти для рецепта «Кижуч в духовці»

  • Кижуч 500 г
  • Приправа (для риби) за смаком г
  • Масло соняшникове 10 г
  • Лимон ? шт.
  • Сіль за смаком г

Як приготувати кижуч в духовці

Отже, як приготувати кижуч в духовці? Для того щоб приготувати рибу, відповідно, потрібно її купити. Я купую вже нарізані скибочки. Якщо придбали цілу тушку, теж не проблема. Очистіть рибу від нутрощів, від луски і наріжте на пласти. Кижуч в духовці крок 0
Я беру великий шматок фольги, змащую його трохи соняшниковою олією. Викладаю на неї рибу. Кижуч в духовці крок 1
Приправу я рекомендую покупну для риби — в ній вже зібрані всі найкращі спеції. З двох сторін посипаю кижуч, потім солю і додаю сік лимона. Кижуч в духовці крок 2
Розігріваю духовку до 150 0С і вкладаю в неї рибу у фользі. Випікаю кижуч в духовці протягом 30 хвилин. Готову рибу обережно дістаю з фольги. Кижуч в духовці крок 3
Перекладаю рибу на тарілку і прикрашаю зеленню. Кижуч в духовці у фользі готовий! Кижуч в духовці крок 4