Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія (page 2)

Кулінарія

Тушковані баклажани з томатами — рецепт з фото

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Страву, для якого зараз саме час. Сезонні овочі зараз особливо смачні, не дорогі і містять максимальну кількість корисних речовин. Інгредієнти для рецепта «Тушковані баклажани з томатами» Баклажан 3 шт. Яйце куряче 2 шт. Борошно 2 ст. л. Сіль за смаком г Помідор 3 …

Read More »

Кабачки з сиром у духовці — рецепт з фото

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Влітку і восени наші столи валяться від різноманітних овочів. Коли всякі салатики набридають, приходять думки про те, що б його ще приготувати. Так я вам розповім, як приготувати кабачки з сиром у духовці. Страва вийде досить цікавим і одночасно смачним. Інгредієнти для рецепта …

Read More »

Кижуч в духовці — рецепт з фото

Кількість порцій: 2 Час приготування: 50 хв. Напевно, коли ви вперше зустрілися з цією рибою, відразу виникло питання, а як приготувати смачно кижуч в духовці. Я вже навчилася, адже червона риба продукт не з дешевих, а от від рецепту кижуча в духовці залежить багато чого. Інгредієнти для рецепта «Кижуч в …

Read More »

Самса з куркою — рецепт з фото

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 годину 0 хв. Самса з куркою – смачна східна випічка. Коли спробувала її в гостях, задалася питанням, а як готувати самсу з куркою. Рецепт прийшов в голову сам собою. Начинка для самси з куркою дуже проста і одночасно соковита і смачна. Сьогодні я поділюся …

Read More »

Мідії з перцем — рецепт з фото

Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв. Морепродукти – це делікатес на столі. Щоб приготувати мідії м’якими і смачними, потрібно знати кілька простих секретів. Сьогодні я постараюся детально розповісти про те, як приготувати дуже смачну страву з мідій, до яких я додаю овочі. Інгредієнти для рецепта «Смажені мідії з болгарським …

Read More »

Млинці на вершках — рецепт з фото

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 годину 0 хв. Одного разу вирішила приготувати млинці на всю сковорідку, але молока в холодильнику не виявила. Тому вирішила ризикнути і замість молока додала вершки. Млинці вийшли просто чудові. Тепер завжди використовую вершки і вам раджу спробувати приготувати за моїм рецептом. Інгредієнти для рецепта …

Read More »

Курка маринована в ківі — рецепт з фото

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 години 30 хв. З усіх використовуваних маринадів особливо полюбився варіант з ківі. Кислота від цього екзотичного фрукта робить м’ясо дуже м’яким і соковитим з характерним впізнаваним ароматом і присмаком, що із задоволенням помічають гості за святковим столом. Сьогодні я запікаю цілу курку, мариновану з …

Read More »

Курка з баклажанами і грибами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Курка, гриби, баклажани – незвичайне поєднання, але вражаючий, неперевершений смак. Відмінний привід, щоб запросити знайомих або друзів у гості. Просочуючись і насичуючись ароматами овочів, курочка виходить ніжною і пряної. Інгредієнти для рецепта «Курка з баклажанами і грибами в духовці» Філе куряче 700 г …

Read More »

Курячі крылашки в томаті — рецепт з фото

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Здавалося б, який ще існує цікавий рецепт приготування курячих крилець? Пропонуємо спробувати їх запекти в томаті з пряною травою. Розмарин містить амінокислоти, мікроелементи, антиоксиданти і камфору, надаючи заспокійливу дію на нервову систему і додаючи м’яса тонкий аромат. Інгредієнти для рецепта «Курячі крильця з …

Read More »

Курячі крильця у вині — рецепт з фото

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Іноді буває, що після святкового застілля залишилося пару десятків грам недопитого вина. Виливати шкода, а випити – доза на один зуб. Пропоную використати цей унікальний інгредієнт з користю, і підкреслити з його допомогою смак м’яса. Курячі крила, тушковані у вині – щось пікантне …

Read More »