Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Мідії з перцем — рецепт з фото

Мідії з перцем — рецепт з фото

Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.

Морепродукти – це делікатес на столі. Щоб приготувати мідії м’якими і смачними, потрібно знати кілька простих секретів. Сьогодні я постараюся детально розповісти про те, як приготувати дуже смачну страву з мідій, до яких я додаю овочі.

Інгредієнти для рецепта «Смажені мідії з болгарським перцем»

  • Мідії 1 кг
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль за смаком г
  • Перець чорний за смаком г

Як приготувати смажені мідії з болгарським перцем

Для початку я розморожую мідії при кімнатній температурі. Ставлю воду на плиту і доводжу її до кипіння. Розміщую в окріп мідії буквально на 2 – 3 хвилини. Головне не перетримати, так як морепродукт потім буде дуже твердим і гумовим. Смажені мідії з болгарським перцем крок 0
Перець очищаю від плодоніжки і обережно виймаю всю серцевину з насінням. Нарізаю його соломкою. Якщо нарізати більш дрібно, при прожарювання перець швидко підгорає. Смажені мідії з болгарським перцем крок 1
Цибулю очищаю і ріжу півкільцями. Викладаю на сковороду і злегка прожариваю. Як тільки цибуля стане золотистого кольору, додаю мідії і прожариваю. Смажені мідії з болгарським перцем крок 2
В окремій сковорідці прожариваю перець. Це необхідно для кращого збереження смаку. Смажені мідії з болгарським перцем крок 3
В самому кінці усі смажені продукти перемішую, додаю приправи і подаю до столу. Для прикраси використовую свіжу зелень, петрушку або кріп. Смажені мідії з болгарським перцем крок 4