Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Правильне харчування (page 10)

Правильне харчування

Ряжанка, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні властивості ряжанки 2. Хімічний склад ряжанки 3. Кулінарне та диетологическое застосування 4. Як вибрати хорошу ряжанку 5. Як вживати 6. Шкоди та протипоказання 7. Особливості зберігання Ряжанка – різновид кисломолочного продукту за складом та за технологією виробництва схожа на йогурт, але без додаткових смакових добавок. Багато цінують …

Read More »

В яких продуктах міститься кремній

Зміст 1. Користь кремнію для організму 2. Де міститься кремній 3. Таблиця вмісту кремнію в продуктах харчування 4. Кремній харчування і дієтології 5. Добова норма споживання Кремній – один з найважливіших хімічних елементів в нашому організмі, під впливом якого відбуваються багато біологічні процеси і формування деяких тканин. Ми отримуємо його …

Read More »

Хельба, її корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні властивості хельбы 2. Хімічний склад напою 3. Чай хельба для схуднення 4. Як правильно заварювати і вживати хельбу 5. Кулінарна сполучуваність продукту 6. Як краще зберігати цей чай 7. Шкоди та протипоказання до застосування хельбы Згідно крилатому виразу хельба, завдяки своїм цілющим властивостям, здатна замінити тисячу ліків. …

Read More »

Лікувальні властивості, користь і шкоду кінського і їстівного каштана

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості кінського і їстівного каштана 2. Каштани в кулінарії 3. Лікування кінським каштаном 4. Їстівний каштан і різні дієти 5. Як вибрати і зберігати каштани 6. Шкоди та протипоказання до вживання При згадці слова «каштан» перед очима встають потужні, сильні дерева з характерними пятилучевыми листям, …

Read More »

Цибуля ріпчаста, його користь і шкода

Зміст 1. Хімічний склад ріпчастої цибулі 2. Корисні і лікувальні властивості цибулі 3. Цибулю для здорового харчування 4. Шкоди та протипоказання до застосування 5. Як вживати продукт при різних хворобах 6. Як вибрати і зберігати цибулю Ріпчасту цибулю відомий людству вже більше 5 тисяч років. Він скрізь використовується як компонент …

Read More »

Козяче молоко, його користь і шкода

Зміст 1. Корисні та цілющі властивості козячого молока 2. Хімічний склад козячого молока 3. Застосування в здоровому харчуванні та кулінарії 4. Як вибрати гарне козяче молоко? 5. Шкоди та протипоказання 6. Особливості зберігання Коров’яче молоко знають всі, а ось козяче багато не пробували ні разу в житті. А хтось, спробувавши, …

Read More »

Шабельник болотний, його корисні й лікувальні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості шабельника болотного 2. Хімічний склад 3. Лікування та косметологія 4. Кулінарія і дієтологія 5. Як вибирати і зберігати 6. Норми споживання 7. Протипоказання до застосування шабельника болотного У цієї лікувальної трави, відомої в народній медицині з середини XVII століття, існує кілька популярних «імен». У …

Read More »

М’ясо бобра, його користь і шкода

Зміст 1. Хімічний склад і харчова цінність 2. Корисні властивості м’яса бобра 3. Шкоди та протипоказання бобрового м’яса 4. Норми споживання бобрятины 5. Як і з чим краще приготувати м’ясо бобра 6. Особливості вибору продукту 7. Умови зберігання Людство вживає в їжу безліч сортів м’яса, серед яких можна виділити не …

Read More »

Насичені жири Омега-3 для схуднення

Зміст 1. Що таке Омега-3 2. Як Омега-3 впливає на організм і допомагає худнути 3. Де міститься Омега-3 4. Як приймати омега 3 5. Допомагають ненасичені жирні кислоти схуднути? В процесі схуднення важлива не стільки обрана дієта, скільки скоригований план харчування, якого можна дотримуватися тривалого часу, без голодування і катування …

Read More »

Як приготувати гречку в мультиварці, рецепт з фото

Зміст 1. Рецепт приготування гречаної каші в мультиварці 2. Нюанси приготування каші мультиварках різних марок 3. Гречана каша для схуднення 4. Кулінарне застосування 5. Відео рецепт приготування гречаної каші Гречку називають «чорним рисом», «букової пшеницею» і ще безліччю різних імен. Вона відома людству дуже давно. З гречки готують каші, використовують …

Read More »