Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Правильне харчування (page 10)

Правильне харчування

Петрушка, її лікувальні властивості та протипоказання

Зміст 1. Корисні властивості петрушки 2. Хімічний склад петрушки 3. Застосування в кулінарії і дієтології 4. Як правильно вибирати і зберігати петрушку 5. Шкоди та протипоказання Свіжа зелень виступає не просто декоративним елементом для страв, але й покращує їх смакові якості, а також наповнює наш організм безліччю корисних вітамінів і …

Read More »

Скільки калорій в огірку

Зміст 1. Таблиця корисних властивостей 2. Дієти з огірком 3. Корисні властивості 4. Протипоказання 5. Як правильно вибрати огірки 6. Норми вживання Таблиця калорій сіром огірку 15 Ккал на 100 грам ваги В солоному огірку — 11,2 Ккал на 100 грам ваги В маринованому огірку — 16,1 Ккал на 100 …

Read More »

Скільки калорій в гречці і її корисні властивості

Зміст 1. Вміст корисних речовин 2. Гречка і схуднення 3. Приготування 4. Корисні властивості Харчова Цінність 100 г в гречці 313 в гречці відвареної 110 в гречку з молоком 89 Батьківщиною гречки є Індія та Непал, де цю рослину культивують вже близько 4000 років. Гречка є екологічно чистим рослиною, вирощуваним …

Read More »

Груша, її користь і шкода

Зміст 1. Хімічний склад плодів 2. Корисні властивості груші 3. Груша для схуднення 4. Шкоди та протипоказання 5. Норма вживання 6. Секрети вибору смачних груш 7. Зберігання плодів Духмяна груша з чудовою м’якоттю і солодким соком, так і норовлять стекти по пальцях, — негласний символ літа. Плоди цієї рослини сімейства …

Read More »

Горох в мультиварці, рецепт приготування

Зміст 1. Рецепт приготування горохової каші і пюре в мультиварці 2. Нюанси приготування розсипчастого рису в мультиварках різних моделей 3. Горох для схуднення 4. Кулінарне застосування 5. Відео процесу приготування Горохову кашу, користь і шкоду якій докладно описана в окремому випуску, подають на стіл як самостійно, так і у вигляді …

Read More »

Урюк, його корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Чим корисний урюк 2. Застосування в медицині і правильному харчуванні 3. Як вибрати хороший урюк 4. Денна норма споживання 5. Шкоду і протвопоказания 6. Як його зберігати Що таке урюк і чим він відрізняється від кураги? Існують три схожих між собою продукту – абрикос, курага та урюк. Абрикос …

Read More »

Ряжанка, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні властивості ряжанки 2. Хімічний склад ряжанки 3. Кулінарне та диетологическое застосування 4. Як вибрати хорошу ряжанку 5. Як вживати 6. Шкоди та протипоказання 7. Особливості зберігання Ряжанка – різновид кисломолочного продукту за складом та за технологією виробництва схожа на йогурт, але без додаткових смакових добавок. Багато цінують …

Read More »

В яких продуктах міститься кремній

Зміст 1. Користь кремнію для організму 2. Де міститься кремній 3. Таблиця вмісту кремнію в продуктах харчування 4. Кремній харчування і дієтології 5. Добова норма споживання Кремній – один з найважливіших хімічних елементів в нашому організмі, під впливом якого відбуваються багато біологічні процеси і формування деяких тканин. Ми отримуємо його …

Read More »

Хельба, її корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні властивості хельбы 2. Хімічний склад напою 3. Чай хельба для схуднення 4. Як правильно заварювати і вживати хельбу 5. Кулінарна сполучуваність продукту 6. Як краще зберігати цей чай 7. Шкоди та протипоказання до застосування хельбы Згідно крилатому виразу хельба, завдяки своїм цілющим властивостям, здатна замінити тисячу ліків. …

Read More »

Лікувальні властивості, користь і шкоду кінського і їстівного каштана

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості кінського і їстівного каштана 2. Каштани в кулінарії 3. Лікування кінським каштаном 4. Їстівний каштан і різні дієти 5. Як вибрати і зберігати каштани 6. Шкоди та протипоказання до вживання При згадці слова «каштан» перед очима встають потужні, сильні дерева з характерними пятилучевыми листям, …

Read More »