Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Правильне харчування (page 4)

Правильне харчування

Болгарський перець, його користь і шкода

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості 2. Хімічний склад 3. Застосування в дієтології 4. Кулінарна сполучуваність 5. Як вибрати хороший продукт 6. Як вживати болгарський перець 7. Особливості зберігання продукту 8. Шкоди та протипоказання Болгарський перець – один з найбільш популярних овочів по всьому світу. Його цінують за те, що …

Read More »

Липа, її корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості липи і липового чаю 2. Хімічний і вітамінний склад 3. Застосування в кулінарії 4. Як і з чим краще заварювати липу 5. Сполучуваність з продуктами харчування 6. Як вибрати хороший продукт 7. Як краще вживати 8. Шкоди та протипоказання 9. Як зберігати липу Липа …

Read More »

Сироїдіння відгуки та результати особистої історії

Зміст 1. Моя історія 2. Шкода сироїдіння 3. Відгуки на сироїдіння, які я знайшла в Інтернеті 4. Підведемо підсумки? Сироїдіння або харчування сирою рослинною їжею – це буквально тренд останнього часу. Жива їжа – це не просто спосіб схуднути, а новий образ життя, перехід на якісно інший рівень харчової піраміди. …

Read More »

Червона ікра, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні властивості червоної ікри 2. Хімічний склад червоної ікри 3. Кулінарне та диетологическое застосування 4. Як вибрати червону ікру 5. Як вживати 6. Шкоди та протипоказання 7. Правила зберігання червоної ікри Червона ікра, хоча і не є настільки рідкісним і дорогим делікатесом, як чорна, володіє багатьма чудовими властивостями …

Read More »

Напій з горіхів або просто горіхове молоко

Зміст 1. Що таке горіхове молоко 2. Застосування і корисні властивості горіхового молока 3. Підготовка до приготування 4. Рецепт приготування молока з горіхів 5. Вживання і зберігання горіхового молока Горіхове молоко вважається незвичайним і корисним напоєм. Іноді це дуже навіть гідна заміна коров’ячого молока, наприклад, при алергії або вегетаріанство. Що …

Read More »

Скільки калорій в яйці і як їх вживати

Зміст 1. Калорійність яєць 2. Корисні речовини 3. Вживання яєць при дієті 4. Протипоказання 5. Як правильно вибирати яйця 6. Кількісна норма вживання яєць 7. Рецепти з яєць Таблиця калорійності яєць В сирому курячому яйці 158 ккал на 100 гр В одному середньому сирому яйці 70 ккал В одному вареному …

Read More »

Пророщена пшениця, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості пророщеної пшениці 2. Хімічний склад і калорійність пророщеної пшениці 3. Здорове і лікувальне харчування 4. Як вибирати і зберігати пшеничні паростки 5. Норми споживання пшеничних паростків 6. Шкоди та протипоказання до застосування Пшеницю можна з упевненістю назвати королевою злаків. Це благородне рослина постійно знаходиться …

Read More »

Калорійність лука

Зміст 1. Скільки калорій в різних видах цибулі 2. Рецепти і калорійність деяких цибулевих страв 3. Харчова цінність та хімічний склад лука 4. Підводячи підсумки Цибуля – один з найбільш часто зустрічаються овочів у світі. Він володіє багатьма корисними властивостями, наприклад, підтримує баланс цукру в крові і допомагає бажаючим схуднути. …

Read More »

Корінь солодки, його лікувальні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості 2. Хімічний склад 3. Корінь солодки і схуднення 4. З чим поєднується корінь солодки 5. Склад і інструкція із застосування сиропу кореня солодки від кашлю 6. Як вибрати хороший продукт 7. Як вживати корінь солодки 8. Особливості зберігання 9. Шкоди та протипоказання Солодка – …

Read More »

Гречаний мед, його корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості 2. Хімічний склад 3. Застосування у здоровому і лікувальному харчуванні 4. Кулінарна сполучуваність 5. Як вибрати гречаний мед і як визначити, що він справжній 6. Як вживати мед 7. Особливості зберігання 8. Шкоди та протипоказання Мед – це дивовижний подарунок природи людині. Відмінні смакові …

Read More »