Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Правильне харчування (page 5)

Правильне харчування

Ріпаковий мед, його користь і шкода

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості ріпакової меду 2. Хімічний склад меду з ріпаку 3. Застосування у здоровому і лікувальному харчуванні 4. Кулінарна сполучуваність 5. Як вибрати ріпаковий мед 6. Як вживати мед з ріпаку 7. Особливості зберігання 8. Шкоди та протипоказання У нашій країні ріпаковий мед чомусь вважається «нижчою …

Read More »

Калина червона, її корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості ягід калини червоної 2. Хімічний склад 3. Калина червона і дієта 4. Кулінарна сполучуваність 5. Як вибрати і коли збирати калину червону 6. Як вживати калину 7. Особливості зберігання продукту 8. Шкоди та протипоказання Не можна ігнорувати важливість ягід з лікувальними властивостями, адже вони …

Read More »

Калорійність авокадо

Зміст 1. Скільки калорій в авокадо 2. Калорійність і рецепти страв 3. Харчова цінність та хімічний склад авокадо 4. Підводимо підсумки Ситний, кремоподібний, ароматний авокадо – це універсальний фрукт, який додає смак і користь багатьом стравам. Користь для здоров’я від авокадо добре вивчена і широко відома. Фрукт удосталь містить антиоксиданти, …

Read More »

Курага, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні властивості кураги 2. Корисні елементи і хімічний склад 3. Застосування в лікувальному і здоровому харчуванні 4. Курага в дієтології і для схуднення 5. Як вибирати і зберігати 6. Норми споживання 7. Протипоказання Кращою заготівлею на зиму можна сміливо назвати сушені або в’ялені фрукти. Такий спосіб зберігання дозволяє …

Read More »

Калорійність халви

Зміст 1. Скільки в халві калорій 2. Варто її є при схудненні 3. Як зробити халву в домашніх умовах (рецепт приготування з фото) 4. Харчова цінність халви і хімічний склад Халва – традиційна солодкість Близькому Сході, в Греції та Ізраїлі. Зазвичай її роблять із суміші меду і кунжуту або пасти …

Read More »

Пророщена пшениця, її користь і шкода

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості пророщеної пшениці 2. Хімічний склад і калорійність пророщеної пшениці 3. Здорове і лікувальне харчування 4. Як вибирати і зберігати пшеничні паростки 5. Норми споживання пшеничних паростків 6. Шкоди та протипоказання до застосування Пшеницю можна з упевненістю назвати королевою злаків. Це благородне рослина постійно знаходиться …

Read More »

Калорійність лука

Зміст 1. Скільки калорій в різних видах цибулі 2. Рецепти і калорійність деяких цибулевих страв 3. Харчова цінність та хімічний склад лука 4. Підводячи підсумки Цибуля – один з найбільш часто зустрічаються овочів у світі. Він володіє багатьма корисними властивостями, наприклад, підтримує баланс цукру в крові і допомагає бажаючим схуднути. …

Read More »

Корінь солодки, його лікувальні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості 2. Хімічний склад 3. Корінь солодки і схуднення 4. З чим поєднується корінь солодки 5. Склад і інструкція із застосування сиропу кореня солодки від кашлю 6. Як вибрати хороший продукт 7. Як вживати корінь солодки 8. Особливості зберігання 9. Шкоди та протипоказання Солодка – …

Read More »

Гречаний мед, його корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні і лікувальні властивості 2. Хімічний склад 3. Застосування у здоровому і лікувальному харчуванні 4. Кулінарна сполучуваність 5. Як вибрати гречаний мед і як визначити, що він справжній 6. Як вживати мед 7. Особливості зберігання 8. Шкоди та протипоказання Мед – це дивовижний подарунок природи людині. Відмінні смакові …

Read More »

Червона горобина, її корисні властивості і протипоказання

Зміст 1. Корисні, лікувальні і цілющі властивості ягід червоної горобини 2. Хімічний склад 3. Червона горобина і дієти 4. З чим поєднується червона горобина 5. Коли краще збирати червону горобину 6. Як вживати червону горобину 7. Особливості зберігання 8. Шкоди та протипоказання Люди давно відкрили для себе унікальний цілющий ефект …

Read More »