Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Рис з мідіями — рецепт з фото

Рис з мідіями — рецепт з фото

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.

дуже Смачне поєднання дієтичного продукту з величезною користю – це про рецепт приготування мідій з рисом. Саме морепродукти містять максимальну кількість корисних речовин. А правильне приготування рису з мідіями, рецепт якого представлений нижче, додасть страві вишуканий смак і аромат.

Інгредієнти для рецепта Рис з мідіями»

  • Рис 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 – 3 шт.
  • Морква 2 – 3 шт.
  • Мідії 500 г
  • Сіль за смаком г
  • Приправа до смаку г

Як приготувати рис з мідіями

Отже, як приготувати мідії з рисом? Рис з самого початку промиваю і викладаю на чисту каструлю. Відварюю до напівготовності. Рис з мідіями крок 0
Розігріваю сковороду з олією. Поки вона гріється, очищаю цибулю і нарізаю його на дрібні кубики. Відправляю прожариваться. Рис з мідіями крок 1
Розморожую мідії і відварюю їх 2 – 3 хвилини в окропі. Морква очищаю і кришу на дрібний кубик. Відправляю моркву і морепродукти в сковороду прожариваться. Рис з мідіями крок 2
Як тільки цибуля з морквою трохи просмажиться, висипаю рис. Все добре перемішую, додаю приправи. Трохи пізніше вливаю трохи води, буквально 50 – 100 мл і накриваю кришкою. Рис з морепродуктами повинен добре пропарити. Рис з мідіями крок 3
Рис з мідіями викладаю на тарілку і прикрашаю зеленню кропу. Блюдо краще вживати теплим. Рис з мідіями крок 4