Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Самса з куркою — рецепт з фото

Самса з куркою — рецепт з фото

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 годину 0 хв.

Самса з куркою – смачна східна випічка. Коли спробувала її в гостях, задалася питанням, а як готувати самсу з куркою. Рецепт прийшов в голову сам собою. Начинка для самси з куркою дуже проста і одночасно соковита і смачна. Сьогодні я поділюся рецептом і розповім, що з цього вийде.

Інгредієнти для рецепта «Самса з куркою»

  • Тісто листкове дріжджове 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 – 3 шт.
  • Філе куряче 2 – 3 шт.
  • Сіль за смаком г
  • Перець чорний за смаком г

Як приготувати самса з куркою

насамперед для начинки я нарізаю цибулю. Він добре пропікається, якщо його нарізати дрібним кубиком. Самса з куркою крок 0
Куряче філе я обмиваю під проточною водою і рубаю дрібними шматочками. Чим дрібніше, тим краще. Можна взагалі філе перекрутити на м’ясорубці або перебити блендером. Самса з куркою крок 1
З урахуванням того, що тісто випікається швидше ніж фарш, то його потрібно трохи підсмажити. Під час прожарювання додаю сіль і перець. Самса з куркою крок 2
Тісто розморожую, розкачую трохи тонше і разделываю на гуртки. На центр тіста викладаю начинку. Самса з куркою крок 3
Закриваю тісто конвертиком. Розігріваю духовку до 180 С і одночасно викладаю самсу на деко . Самса з куркою крок 4
Як тільки духовка нагріється, відправляю лист випікатися. Так у нас вийде домашня самса з куркою. Готову випічку виймаю, охолоджую і подаю до столу. Тепер самса з куркою рецепт східної кухні, буде радувати і вашу сім’ю. Самса з куркою крок 5