Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Смажений яловичий язик — рецепт з фото

Смажений яловичий язик — рецепт з фото

Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 години 0 хв.

З субпродуктів виходять відмінні страви, і одним з таких є смажений мову. Для цього кулінарного дива краще брати яловичий язик, адже саме він найкраще поєднується з іншими інгредієнтами. Тому сьогодні я з вами поділюся інформацією про те, як смажити яловичий язик.

Інгредієнти для рецепта «Смажений яловичий язик»

  • Язик яловичий 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком г
  • Спеції за смаком г

Як приготувати смажену яловичий язик

Для того, що б язик був м’яким його необхідно відварити. Для цього розміщую його в каструлю, додаю сіль з перцем і залишаю варитися на середньому вогні протягом 1-2 годин. Смажений яловичий язик крок 0
Відварений субпродукт повинен бути досить м’яким. Перш ніж готувати страву, з мови необхідно зняти шкірку. Для цього біля кореня підрізаю шкірку, і вона відходить сама. Смажений яловичий язик крок 1
Нарізаю очищений мова соломкою. Товщина її повинна бути не більше 1 см, інакше м’ясо погано просмажиться. Смажений яловичий язик крок 2
Цибулю очищаю від шкірки і ріжу півкільцями. Розігріваю сковороду і викладаю його прожариваться на 5-7 хвилин Смажений яловичий язик крок 3
Як тільки цибуля трохи просмажиться, додаю до нього яловичий язик. Скільки смажити язик яловичий, питання цікавить багатьох. Я прожариваю близько 15 хвилин. В кінці додаю часник і приправи, все добре перемішую. Накриваю кришкою і витримую так ще 3 – 5 хвилин. Смажений яловичий язик крок 4
Готовий смажений яловичий язик перекладаю на тарілки і подаю до столу, прикрашаю все зеленню. Тепер і ви знаєте рецепт смаженого яловичого мови. Смажений яловичий язик крок 5