Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Тефтелі з рисом — рецепт з фото

Тефтелі з рисом — рецепт з фото

Використовуване обладнання: Мультиварка Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 година 30 хв.

Кожен хоч раз у житті їв з тефтелі і задавався питанням, а як же робити тюфтельки з фаршу і рису? Рецепт настільки простий, що кожен з ним впорається. Я знайшла свій найкращий рецепт, адже домашні тефтелі з рисом куди смачніше і корисніше магазинних.

Інгредієнти для рецепта «Тефтелі з рисом»

  • Фарш мясний 700 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Рис 100 г
  • Сіль за смаком г
  • Перець чорний за смаком г

Як приготувати тефтелі з рисом

Щоб приготувати тефтелі з рисом і фаршем, звичайно ж, необхідно купити або приготувати самостійно фарш. Я віддаю перевагу купувати вже готовий. Краще брати свинячий або свино-яловичий фарш, з нього виходять смачні тюфтельки. Тефтелі з рисом крок 0
Цибулю очищаю і перетираю його на дрібній тертці. З нього повинна вийти густа кашка. У миску з фаршем перекладаю цибулю і сирий рис. Тефтелі з рисом крок 1
Всі складові добре перемішую, щоб рис і цибулю рівномірно розподілилися по фаршу. Тефтелі з рисом крок 2
Формую кульки і відправляю тефтелі з рисом в мультиварку, режим «Гасіння» на 50 хвилин. Тефтелі з рисом крок 3
Готову страву акуратно викладаю на тарілку і прикрашаю зеленню. Тепер і ви знаєте рецепт приготування тефтелькою з рисом, і можете балувати ними свою сім’ю. Тефтелі з рисом крок 4