Використовуване обладнання: Мультиварка Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 година 30 хв.
Кожен хоч раз у житті їв з тефтелі і задавався питанням, а як же робити тюфтельки з фаршу і рису? Рецепт настільки простий, що кожен з ним впорається. Я знайшла свій найкращий рецепт, адже домашні тефтелі з рисом куди смачніше і корисніше магазинних.
Інгредієнти для рецепта «Тефтелі з рисом»
- Фарш мясний 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис 100 г
- Сіль за смаком г
- Перець чорний за смаком г
Як приготувати тефтелі з рисом
Щоб приготувати тефтелі з рисом і фаршем, звичайно ж, необхідно купити або приготувати самостійно фарш. Я віддаю перевагу купувати вже готовий. Краще брати свинячий або свино-яловичий фарш, з нього виходять смачні тюфтельки. | ![]() |
Цибулю очищаю і перетираю його на дрібній тертці. З нього повинна вийти густа кашка. У миску з фаршем перекладаю цибулю і сирий рис. | ![]() |
Всі складові добре перемішую, щоб рис і цибулю рівномірно розподілилися по фаршу. | ![]() |
Формую кульки і відправляю тефтелі з рисом в мультиварку, режим «Гасіння» на 50 хвилин. | ![]() |
Готову страву акуратно викладаю на тарілку і прикрашаю зеленню. Тепер і ви знаєте рецепт приготування тефтелькою з рисом, і можете балувати ними свою сім’ю. | ![]() |