Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Головна / Кулінарія / Вегетаріанське каррі — рецепт з фото

Вегетаріанське каррі — рецепт з фото

Кухня: Індійська кухня Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.

Блюдо, яке готується буквально за пів години, а може виступати і самостійно, і у вигляді гарніру, і як закуска. Багате білками і мікроелементами.

Інгредієнти для рецепта «Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом»

  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Масло рослинне для смаження г
  • Імбир (тертий) 1 ч. л.
  • Паста каррі 1 ст. л.
  • Томати у власному соку 1 бан.
  • Нут 1 бан.
  • Шпинат-400 г
  • Сіль за смаком г
  • Коріандр 3 ст. л.

Як приготувати вегетаріанський каррі зі шпинатом і нутом

В рослинному маслі обсмажуємо дрібно рубаний лук, чайну ложку тертого на дрібній тертці часнику і 2 зубчики часнику, розчавленого в чеснокодавилке. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 0
Коли цибуля стане прозорою, додаємо столову ложку пасти каррі, добре розмішуємо і обсмажуємо ще 1-2 хвилини. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 1
Додаємо банку різаних томатів у власному соку або томатного пюре, банку заздалегідь промитого консервованого нуту і третина склянки води. Даємо закипіти, зменшуємо вогонь і тушкуємо, періодично помішуючи, хвилин 10. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 2
Додаємо листя шпинату. Не бійтеся, що їх спочатку буде здаватися занадто багато. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 3
Акуратно перемішайте, і буквально через хвилину листя зменшаться в розмірі. Солимо за смаком. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 4
Тушкуємо разом ще хвилин 10, поки не випарується зайва рідина. За пару хвилин до готовності додаємо дрібно порізаний коріандр. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 5
Страву можна подавати як окремо, так і в якості гарніру. А можна поступити як на батьківщині цієї страви — в Індії. Там його їдять, використовуючи замість ложок хліб на подобі тонкого лаваша. Вегетаріанське каррі зі шпинатом і нутом крок 6